Loading...
PRINTVLOEREN 2022-10-26T11:15:48+00:00

PRINTVLOEREN

De laatste jaren duikt de techniek van printbeton steeds meer op bij particuliere woningen.

Printbeton is een duurzaam alternatief voor vloeren in natuurmateriaal. Natuurmaterialen zoals natuursteen of hout zijn vaak erg duur en onderhoudsintensief. Printbeton heeft deze nadelen niet. Printbeton is heel gemakkelijk in onderhoud en heeft een lange levensduur. Door de lange levensduur wordt printbeton vaak gebruikt voor opritten, terrassen, tuinpaden en zwembaden.

Naast de praktische voordelen biedt het ook een enorme keuzemogelijkheden qua kleur en look. Het is als klant mogelijk om je eigen print te ontwerpen. Hierbij kan je kiezen uit elke denkbare kleur, structuur of motief.

 

Makkelijk in onderhoud en duurzaam, ideaal voor: vloeren, opritten, terrassen, tuinpaden, zwembaden

Printbeton beperkt zich niet enkel tot vloeren. Ook muren en randen kunnen afgewerkt worden met printbeton. Het printbeton wordt ter plaatse aangebracht door één van onze vakmannen die er de voorziene lijnen en vormen in verwerkt.

De lange levensduur is een gevolg van het feit dat printbeton bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast kunnen er geen tegels loskomen of verzakken. Een bijkomend voordeel is dat er geen onkruid tussen kan groeien.

Kortom, het is een duurzaam alternatief voor klinkers en tegels. En bij Poly-Systems bent u aan het juiste adres om uw werken tegen een correcte prijs te laten realiseren. Onze ervaringsdeskundige zal u bijstaan in de zoektocht naar de kleur die het beste past bij uw woning.

Hebt u interesse in de diensten van Poly-systems? Vraag dan volledig vrijblijvend en gratis uw offerte aan.

OVERTUIGD VAN ONS VAKMANSCHAP? VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN