Loading...
BETONMEUBELS 2017-08-05T07:22:49+00:00

BETONMEUBELS

Waar beton vroeger enkel gebruikt werd in bedrijven of in de ruwbouw begint het zich meer en meer te nestelen in alle facetten van de woningbouw. Tegenwoordig wordt dit duurzame materiaal ook gebruikt in meubelen. Hierbij denken we zowel aan tuinmeubelen als aan meubelen in het huishouden.

Als men aan tuinmeubelen denkt verwacht men materialen zoals teak, hout en kunststof. Beton heeft  echter alle noodzakelijke eigenschappen om geschikt te worden bevonden als tuinmeubel. Beton is zeer weerbestendig en veelzijdig. Het heeft een hoge brandvertraging alsook een goede bescherming tegen vocht. Daarnaast is beton enorm duurzaam en slijtvast. Bovendien is beton onderhoudsvriendelijk. Het is eenvoudig om te reinigen en kleine beschadigingen kunnen snel worden gerepareerd. Dit alles maakt dat meubels gemaakt van beton een zeer lange levensduur hebben.

Het moderne en abstracte karakter van beton zorgt ervoor dat de meubelen tijdloos zijn en bij verschillende bouwstijlen passen. De verscheidenheid in kleuren en vormgeving zorgen ervoor dat je uw meubel kan aanpassen aan uw tuin en interieur. Het geeft je de kans om je interieur uniek in te richten.

Daarbij komt dat betonnen meubelen goed gecombineerd kunnen worden met andere materialen. Zowel hout, als metaal gaan perfect samen met de elegantie van het beton.

Ga voor tijdloze designs

U kunt een zitbank, tafel, keukenblad of een complete tafelset ontwerpen afhankelijk van de behoeften en de beschikbare ruimte. Naast deze zaken is het ook mogelijk om een betonnen trap of schoorsteen te creëren. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Al deze meubelen/interieurstukken worden bij ons op maat gemaakt. Wij staan u bij in uw keuze van het ontwerp en de kleur. Ons doel is om het meubelstuk met de grootste zorg af te leveren zodat u er een leven lang van kan genieten.

Wenst u een excellente dienstverlening van A tot Z? Aarzel dan niet en neem contact op met Poly-Systems of vraag vrijblijvend een offerte aan.

OVERTUIGD VAN ONS VAKMANSCHAP? VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN