Loading...
OVER ONS 2017-08-09T14:34:51+00:00

DRIVE. PASSIE. DESIGN.

Wij gaan altijd voor de beste en meest zorgvuldige oplossing voor uw woning. Hierbij gaan we voluit voor de perfecte aflevering van uw project volgens uw wensen en binnen de deadline.

Wat Poly-Systems ook uniek maakt is de transparante aanpak. Bij elk contact informeren en adviseren we de klant en laten we ze zien wat ze kunnen verwachten. Zo is er een lijst referenties die u kan raadplegen om ons werk in levende lijven te bezichtigen.

Al meer dan 20 jaar gaat Poly-Systems vol voor zijn klanten. Dit vanwege de geweldige drive en passie van het team. Van ’s morgens 5u tot ’s avonds laat staan ze klaar om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen en met succes.

Poly-beton toepassingen matchen zeer goed in stijlvolle woningen waarbij de focus ligt op een modern design.
Poly-Systems gaat dan ook volop voor een fijne afwerking met oog voor detail.

Denk jij aan een polybetonvloer, printvloer of meubels in beton? Wij informeren je graag verder.

MEER INFORMATIE

GESCHIEDENIS

Poly-Systems is in 1997 ontstaan uit een eenmanszaak opgericht in 1992  (fietswinkel en betonvloeren in bijberoep opgericht door Toon Van Staay) en werd geleid  door Ria De Ruysscher en Lowie Hofmans. Sinds 2012 tot op heden wordt de de firma geleid door zoon Toon en schoondochter Lydia.

Poly-systems is gespecialiseerd in polybetonvloeren maar daar stopt het niet.
Op vraag  van klanten begon Poly-Systems ook meubels te gieten in beton en zelfs geprinte betonvloeren te leggen… Door de snelle groei is de firma ook verschillende keren verhuist. Wuustwezel zijn ze altijd wel trouw gebleven. De firma is nu gevestigd in de Schaapsdijk  57, 2990 Wuustwezel.

In al die jaren dat ze actief zijn hebben ze al meer dan 200 projecten gerealiseerd. Enkele bekendere projecten zijn: Winkel Walter Van Beirendonck, Antwerpse Havenhuis, Centraal Station van Antwerpen, Sevilta Del Berre, Arix F van-der Vorst…

Graag zouden wij natuurlijk ook uw toekomstig project realiseren. Klaar om geschiedenis te schrijven met Poly-Systems?

VRAAG OFFERTE AAN

ONZE PARTNERS