Loading...
Polybeton 2017-10-03T14:47:13+00:00

POLYBETON

Bij de keuze van een vloerbekleding voor je woning is het belangrijk om in acht te nemen dat de vloer het meeste te verduren krijgt in huis. Daarom moet de vloer passen binnen de dagdagelijkse activiteiten. Door te kiezen voor een vloer in polybeton combineer je het praktische met het authentieke en tijdloze.

Waarom kiezen voor Polybeton?

De lijst met redenen om te kiezen voor een polybetonvloer is uitgebreid. Een polybetonvloer is een betonvloer die gepolierd is. Het polieren zorgt ervoor dat de vloer glad en leefbaar is en een glanzend uitzicht krijgt. Dit maakt dat de vloer praktisch is. Dit uit zich vooral in het onderhoud. De vloer is volledig stofvrij. Daarnaast kan de vloer beter gekuist worden en droogt hij sneller op.

Naast het feit dat de vloer onderhoudsvriendelijk is, zijn de esthetische mogelijkheden ook eindeloos. Doordat je de vloer in alle kleuren kan verkrijgen, is het mogelijk om een persoonlijke en unieke betonvloer samen te stellen die volledig is afgestemd op uw smaak en interieur. Bovendien kan je  ook kiezen tussen diverse soorten wapening. Dit maakt dat de vloer van ruw tot zeer glad kan worden afgewerkt.

De ideale combinatie met vloerverwarming

Polybeton heeft ook een tijdloos karakter wat belangrijk kan zijn bij een eventuele verkoop later. Bovendien past de vloer bij verschillende bouwstijlen. Zo kan een vloer in polybeton evengoed passen in een modern appartement als in een landelijke woning. Een vloer in polybeton geeft de woning een authentieke en natuurlijke uitstraling.

Een ander voordeel van een vloer in polybeton is het feit dat het een ideale combinatie vormt met vloerverwarming. Dit komt omdat beton een goede geleider is van warmte. Ook als het zonnetje op de vloer schijnt houdt deze de warmte goed vast.

De prijs

Als we naar de prijs kijken zien we dat een vloer in polybeton goedkoper is dan de meeste tegelvloeren doordat je geen tegellijm, chape of voegsel nodig hebt. Daarbij komt dat het ook snel gelegd kan worden.

Dit alles maakt dat een vloer in polybeton één van de meest gewaardeerde producten is van het moment.

Bij uw keuze van een aannemer voor het leggen van polybeton bent u bij Poly-Systems aan het juiste adres. Het leggen van een vloer in polybeton vergt vakkennis en ervaring. Hier kan u bij ons op rekenen. Wij maken enkel gebruik van kwaliteitsvolle materialen en machines. Door onze service op maat bent u zeker van een prachtig eindresultaat.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Poly-Systems? Aarzel dan niet om contact op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

OVERTUIGD VAN ONS VAKMANSCHAP? VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN